Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letáková nabídka

Letáková nabídka

ZENITZERO666 Básně » Srandovní

Anotace: Dobré chutnání všem zmlsaným tlamám :o)

Německej separát
a Polská sůl,
cena dolů stlačená
kup to nebuď vůl.

Z rajčat z jihu Evropy
cestou ztratila se chuť,
špekáček bez kousku masa
může ti bejt buřt.

Kakao z Kauflandu
kvalita to sama,
vykašli se na máslo
lepší chutná Rama.

stoprocentně ovocný džus
těžko bude z ovoce,
však sýr stopro přebalenej
červík z masa rve se ven.

Kord ty tenký rohlíky
co chutnaj jak párek,
oni i tak vypadaj??!
Zas jsem jim sed na lep.

Fajn nabídka z letáku
samej předrařenej šunt,
co jsem to zas všechno koupil?!!
TO JSEM ZAS PJEKŇE ZVRZZZZ!!
Publikoval(a): ZENITZERO666, 25.6.2012
Přečteno (536x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, NikitaNikaT., Marci-Tami, Marcone, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti