(Nejen)
(Nejen)
Jak krásně tančí
kouř u stropu
modře a šedivě
(nejen) křehká nikotinová baletka co přebrala
a ztratila piškoty
Krásně vonící
vpíjí se do šatů
zvaných či nezvaných hostů
v hlučném nočním podniku
kolem třetí hodiny ranní
Ve skle
černá a šedá
v kocovině ještě nerozedněného dne
dívka bez sukně a bázně
Snad už víme jak se stát primabalerínou !
ZNENADÁNÍ
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 25.6.2012