Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Firma

Firma

Chlebíčky
pomalu ale jistě
okorávají
na ubrousku citron s peckou
vpíjí se svojí šťávou do papíru
majonéza zkysla


talíř
zapomenutý od večeře
na stole
sype se na něj prach

všude konfety po firemním mejdanu
šéfové spící se sekretářkami
- miliony omluvení z práce-
opilí zaměstanci
co budou škemrat o uvolnění z práce
a jejich hlavy se oddávají bolehlavu
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 24.6.2012
Přečteno (60x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, NikitaNikaT., Marci-Tami, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti