Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Skvělá inspirace, zdá se, že to bude možná nakažlivé...
26.6.2012 17:23 | NikitaNikaT.
Moc zajímavá inspirace, pro mě mělo těch pár slůvek svůj význam, ať jsem je v mysli všemožně obracela. Možná mi to více připomíná moudro než báseň, ale vyvolala ve mě spoustu pocitů...
24.6.2012 19:32 | Lugilla
přísahám, že jsem neviděla jméno autora..jela jsem od začátku a podle názvu, jsem si řekla "tohle je Marek" a taky že jo..a taky, že vim odkud asi vítr vane :)
24.6.2012 17:56 | Sonja la Rosa
jestliže slova zamrzí,následují slzy...pokud už slova nemrzí,není už důvod pro slzy...nebo tak nějak:)
24.6.2012 11:36 | střelkyně1