Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední

Poslední

Jan Čihoský Básně » o Lásce

Anotace: **************

Ožíváš v mých snech
Lásko nevděčná
A zrychluješ mi dech
Tím jak jsi skutečná

Děláme chyby
A díky nim se točí svět
Říkáme kdyby
Šlo vrátit těch pár vět

Tím filmem o nás procházím
Vybírám krásné okamžiky
Však čím více jich nacházím
Tím častější jsou otazníky

Proč?

Potopil jsem ostrovy
S oázami štěstí
Nasadil lásce okovy
A sevřel ruce v pěsti

Ke dnu teď já se ubírám
Už cítím bahno pod sebou
A v každém snu teď umírám
Život si beru před Tebou

Ožíváš v mých snech
Lásko poslední
Mě dochází už dech
A zbývá jen pár dní

Rána jsou plná slz
Noci jsou strašně studené
Ten šíp už prošel skrz
A srdce mé je zlomené
Publikoval(a): Jan Čihoský, 23.6.2012
Přečteno (265x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ajala, střelkyně1

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 3 stránek.
roboti