Ledová královna
Ledová královna
Anotace: Když nemůžeš spát, dělej, co máš rád...
Nastavit budík a jde se spát,
před spaním letmou pusu,
vzbudil se tvůj kamarád,
mám přání: “Chtěj se mi dát“.
S tebou nesmím spěchat,
máš ráda klid a řád,
pomalu se tě dotýkat,
rozum se ti začne vymykat.
Jsi má ledová královna,
já jsem tvůj pták Ohnivák,
dech se ti začal zrychlovat,
brnění z ledu zase roztávat.
Líbám tě s vášní jižanskou,
a ty cítíš na svém nahém těle,
tvrdost mé lásky, mé kopí,
otevřeš oči, koukáš nesměle.
Hladím tě dál a blížím se tam,
kde poupátko máš,
vzdor je teď zbytečný,
sama to chceš, rozkoš mi dáš.
Pusť mě, prosím, k svému klínu,
chci jen trochu přitlačit,
neciť za to žádnou vinu,
je to přec krásné v posteli skotačit.
Růže ti rozkvetla, tohle máš ráda,
déle nevydržíš,lehnu na záda.
V pozici jezdce, prohlá jak luk,
stupňuješ tempo, stud už je fuk.
Vzdycháš a oba dobře víme,
že dnes v noci oba zvítězíme.
Poslední zatáčka, cíl už se blíží,
v milostném obětí tep se nám sníží.
Publikoval(a):
mh109, 23.6.2012