Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víla Kouzelníčka

Víla Kouzelníčka

Božská Isis Básně » o Lásce

Anotace: láska je mocná čarodějka....

Vykouzlím usměv
na tváři Tvé...
objetí láskyplné
náruče mé.


Víla Kouzelníčka...
s duší prozářenou
od sluníčka-
mírí svou něhou
přímo do srdíčka.


Přátelství křehké,
jak ruže květ...
oč je krásnější
tenhle svět.
Publikoval(a): Božská Isis, 23.6.2012
Přečteno (192x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., střelkyně1, děda včela, nikoolkaaa

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti