Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

č.123

č.123

Opět padají
lipová srdce na lidi
co sedí na lavičce
a přemýšlí:

-o blbostech -
- o smyslu bytí -
(ale i)
- o smyslu bití -

hlupáci
i hloubalové
udavačské krysy
tu byli od nepaměti

jsou tu pořád

hlupáci těžkou najdou rozum
géniové problém co se nevyřeší
a
bonzáci
?
zase málokdy na provaze visí
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 23.6.2012
Přečteno (46x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti