debil
debil
Anotace: tohle je o mě, ale to je vlastně skoro celé moje psaní
je mi zima na srdce
moc bolí lásko blbost
dneska už vím
a není mi do smíchu
jsem si za pitomce
co lásku za zlost
pohádáním
v jednom okamžiku
zaměnil ...
jsem prostě debil
Publikoval(a):
Marcone, 23.6.2012