Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
emocionální a celkem dojemná básen...jen si myslím že by první sloka bohatě stačila je v ní vyjádřené to nejsilnější...dva bludistáky.
26.6.2012 17:22 | Martin Havlíček
Pěkná, trochu smutná vzpomínka. To už tak bývá.
24.6.2012 9:21 | děda včela