Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LOVCI NOCI I

LOVCI NOCI I

Troll Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Snad ta druhá bude lepší.

Stmívá se k noci,pasáci říkají, sežeňme ovce všeho se lekají.Vidí už měsíc nad horou, a bojí se že půjdou nocí ponurou.Pasák všimne si,jedna ovce chybí a povzdychne si vůbec se mu to nelíbí.Musí ji najít a jde do lesa.Odvaha mu však poklesá.S vycházejícím měsícem slyší jen vytí vlků a on chce se vydat na cestu útěků.Najednou však otočí se a svou ovci slyší rozveselí se a po zvuku se blíží.Už ji slyší blíže avšak s hrůzou se podívá níže.Vidí mohutnou postavu však s tváří vlčí,bytost dívá se na něj a potichu vrčí.Potom zvolna začne vytí,ovce uteče,a bytost se na pasáka řítí.Jednou ranou zabije ho podívá se na úplněk a potom roztrhá ho.Touhle mocí se může pyšnit Vlkodlak,lovec noci.
Publikoval(a): Troll, 22.6.2012
Přečteno (488x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti