Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...tak ted to mám trochu jednodušší,páč Marek to vysvětlil,taky bych jí nepobral...ale dost zajímavě a netipicky podaná...no za 3 min co bysme chtěli.
22.6.2012 17:45 | Martin Havlíček
Tvé dílko má zváštní, ale zároveň zamyšlenkový obsah, jak si zmínil... lež... ach ano. Nevadí mě ty dvě yčka, která mě bijou, ale já si v tem našla to své... a za to fakt děkuju.
22.6.2012 16:46 | NikitaNikaT.
Díky za vysvětlení...
22.6.2012 9:55 | Lugilla
něco ve smyslu, že i lži, nepravosti a křivdy se většinou zametou pod stůl, a jde se dál.Asi tak nějak jsem to myslel.
22.6.2012 9:51 | Marcone
Fascinuje mě tahle Tvoje hra se slovy, jen mi trochu uniká pointa (i když nerada to přiznávám, protože mě baví luštit významy :-D)a to jsem se opravdu snažila...
22.6.2012 9:47 | Lugilla