Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mé umělecké dílo :)

Mé umělecké dílo :)

Radusshkaa Básně » ?nezařazené?

Anotace: o něm... pro něj

Vstávám s myšlenkou na Tvé oči,
- dva lískové oříšky..
A proč se kolem můj svět kolem Tebe točí?

Jak jen popsat,
jak jen zapsat..
To, proč Tě miluji?
To, proč Ti slibuji,
co na očích Tvých vidím?
Proč se občas sladce stydím?
Proč Ty jsi ten, kdo mé srdce získal,
najednou, zčistajasna, hned?

Lásko,má zpověď :

Vlasy - uhelně černá hebká přikrývka,
dvě oříškové tůně, s lemem černých hustých řas,
do kterých se propadám, zas a zas.

Rty.. Ach ony saténové polštáře!
topím se v přílivu oněch hebkých vln,
chuť Tvá podmanit si dokáže.
Tvůj hrdelní, hluboký upřímný smích,
Tvůj sexy hlas,
který postradá byŤ nepatrný třas,
Jsi můj opojný lék, co mi někdo pích..


Vousy, křoví co škrábe,
a já - Tvé mládě,
pak červený nosík mám.
Od vášnivých polibků,
které jsi si přivlastnil, sám.
Které Ti chci denně dávat, sobecky a plně!

Tvé paže, dva silné pletence svalů
obejmou mě, a já -
cítím se.. malá, nepatrná, plně Tvá.
V bezpečí.

Tvé ruce... tak pracovité, tak velké,
někdy drží, často hladí,
svůdně laskají, pečlivě svádí..

Tvá záda - široký , nedobytný, kamenný val,
skryje každý můj nepatrný žal..
Každý hluboký nádech, výdech,
snad píše náš Nekonečný příběh.

Tvé tělo, pružná struna,
součást nás dvou - když zavibruje,
rozkmitává strunu mou.
Jsi jak součástí uměleckého díla,
je v Tobě přirozená, živelná síla.
Jsi můj rytíř, medvěd i drak,
ať tak či onak...

Miluju Tě!
Publikoval(a): Radusshkaa, 21.6.2012
Přečteno (62x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti