Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvůj Deníček

Tvůj Deníček

Nahradím ti deníček
se vším se mi svěř

svěř mi svůj strach
a nespočet tvých přáníček

že naslouchat chci věř.


Své radosti svěř mi
ať vím co kdy tě hřálo

nenech mě tu stát
za zavřenými dveřmi

nevím kdy trápíš se
a kdy ti štěstí přálo.


Otevři se srdci mému

buď krví co v něm proudí

snáz odoláme všemu zlému

a všem těm co hned soudí.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 21.6.2012
Přečteno (358x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, NikitaNikaT., děda včela, Ružka

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti