poprvé
poprvé
Anotace: už to tady taky bylo a zase je to s drobnými úpravami
jak dokonale padne ti
rozkošný císařův nový šat
nechej si ho, nemusíš ho vysvlékat
horký ruměnec střídá z neznámého napětí
v objetí
nespočet vteřin co přeletí
a milenci napnutí
vítají zázrak
oba dnes poprvé
poznávají nejen dotekem
tajemství kůže bronzové
ochutnají z jablíčka
sundají z očí mámina sklíčka
zapomenou poháky o čápech
jeho sten, její vzdech
vpleteni spolu s krůpěji potu
na tvářích
v polštářích
laskavá touha v očích
dvou dětí náhle dospělých
něžná slůvka šeptají
milují se i milují
teď nemá nikdo víc
ne svět, život je pár skic
Budou ještě znát se za měsíc?
nechme to na nich
a srdcím v jejich
láskou plných
dlaních
Publikoval(a):
Marcone, 21.6.2012