Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpřetrhané pouto

Zpřetrhané pouto

ajala Básně » o Přátelství

Anotace: ,,V pohromách se většinou z přátel stávají nepřátelé." -Gaius Iulius Caesar

Z rámečku nad postelí,
na mě dýchají vzpomínky,
jak to všechno bývalo skvělý.
My dvě,krásný blondýnky.

Odkryla jsem ti svou duši,
svěřila nejtajnější přání,
nastavilas svoje uši,
byla mou druhou půlkou k mání.

Podívej,kde jsme dnes.
Kam podělo se to silné pouto?
Uspořádaly jsme z nostalgie ples,
kam bez škrabošky nesmí být vpluto.

Vím,jak moc je pozdě,
že spálila jsi všechny mosty.
Vím i to,že jsem se zachovala sprostě,
a tobě je to už jen k zlosti.

Tak mi odpusť...
Publikoval(a): ajala, 21.6.2012
Přečteno (496x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cygnus, Lilien, Jin&Jang, Puris, Kytka62, James Libustka, střelkyně1, Martin Havlíček, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti