Tvůj sen
Tvůj sen
Anotace: co se má stát se stane,jednoduché ztvárnění momentu.bez ladu a skladu.Poslední dobou mám tendence jen upravovat starý vjeci a nepsat nic novýho.
levandulí potřené tváře,
šaty bílé,s vlečkou
až řekneš své"ano"u oltáře
až přestaneš být slečnou
zlatým kruhem,
bez konce a počátku
se zpečetí pouto lásky
s mužem,co bez nadsázky
drží tě když kol očí
dělají se ti smutné vrásky
až odhrne ti závoj
tu něžnou branku do manželství
a ze rtů slíbá ti svobodu
až odhodíš kytku
pro jiné ku štěstí...
Potom zemřu se tvým jménem na rtech.
Publikoval(a):
Marcone, 20.6.2012