Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neptej se mě - já neodpovím; ptej se mé masky a pochopíš vše...

Neptej se mě - já neodpovím; ptej se mé masky a pochopíš vše...

Globodecristal Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Říkám že je to na dlouho, a stejně vím že stačí říct "miluji, ale nejsem milována.."

Jsem silná a mám svůj dech,
a ten nevyrazí mi žádný "ON" -->
zbytečně..
Dny po dnech,
"nečekaně" - jsem zase v tom <---
~ nádech.... výdech ~
Nedostatek O2,
srdce buší..
pak vzbudím se na zádech,
od zbláznění jen metry dva,
a na popravě s duší.

Slyším pláč a rytmický hlas.
Tři slova a horký dotek ruky.
Mé vědomí spojeno tence jak vlas,
bojím se,
utichly všechny zvuky.
Sápu se po odpovědi,
Jsou dvě a obě se tlačí ven.
Pak vyberu tu -
Ta vynechá zpovědi,
"je to na dlouho" říkám jen.

Cítím zklamání jak bodá mě u srdce,
chtěla jsem povědět přeci jen víc.
Ten dotek tížící na ruce,
vytratil se a nevrátí se nikdá víc.
Stačilo říct že miluji, a že jsem...
Že jsem a nejsem milována,
Jak prostě to píši sem,
vskutku zraňována.. 
Tak zas zpět k té silné stránce,
Nasaď masku a tvař se sladce..
Bojuj se svou láskou ... Marnou?
Po čase zase,
Jen rukou mávnout.
Publikoval(a): Globodecristal, 20.6.2012
Přečteno (200x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Terezka., Jin&Jang, Martin Havlíček, ajala, děda včela, Marcone, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti