Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ta jenž je beze jména

Ta jenž je beze jména

*

kříšťálovým proudem chci ti být
chladivým...
ponoř se do mne
zvlažím tvé rozpraskané rty
poutníče...
v tom parnu horka léta
budu tvůj pramen,tůně,řeka
obejmu Tě
do všech tvých zákoutí
rozprostřu se
zchladím tvé rozpálené údy
budu tě kolébat,hladit
konejšit v žáru tepla
žíznivče...
napij se
do průzračnosti mé
vnoř ruce své
vejdi do mne znova a znova
jsem rozprsknutá v tisícero kapek
v tisícero způsobů
bokem však oblá
svírám Tě svými stehny
jsem prostě tvá řeka,tůně,voda

*
Publikoval(a): střelkyně1, 20.6.2012
Přečteno (580x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, nikoolkaaa, Jin&Jang, děda včela, Marcone, NikitaNikaT., modrá, Kett, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti