Nohy
Nohy
Bosé nohy
šlapou
po žhavém uhlí
nic nebolí je
Bosé nohy
šlapou
po střepech
sklíčkách
zelených jak louka při jaru
hnědých
pálící kaštany na žhavých patách
Dvě bosé nohy
majíce odvahu
Odvahu !
Co my poserové
nikdy nebudeme moci chápat
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 20.6.2012