Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hlasivky nepíšou; ruce nemluví

Hlasivky nepíšou; ruce nemluví

Globodecristal Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Buď tu.. Neopouštěj mě.. A buď to ty kdo mluví...

Sedím tu,
Prsty na klávesnici,
Snad bojí se dalšího slova,
To co chci, není tu,
Označit - smazat - a můžu začít znova.
Čím to je,
slova v krku mi vězí,
když pomyslím na tebe,
dýchat můžu jen stěží.
*klik* *klik* další marná slova,
Myší na křížek a zavři se ty ďáble!
pak ten tah jak z olova,
Má ruka cítí se slabě...

Ta svislá blikající čára...
"piš nebo zmiz" otravuje,
jančí jako Divá Bára,
Čím dál unavenější -
- má lhostejnost ji unavuje.
V těch řádkách jako v hypnóze,
pane bože proč?
Noha přes nohu a křeč v pravé noze,
Židle vzbuď mě -
- prostě se otoč!

Přímý zrak a mozek jak kolotoč,
Bez scénáře čeká,
Se srdcem pro neváhej a toč!
Už zase na něj štěká...
Tři tečky a jéje...
Zase konec slov.
Jak velká je ta naděje?
Jsem vlastně primát,
nemám čas na lov.

Jsem z tebe zmatená..
Křičím..
Šílím..
Ve slovech lapená.
Publikoval(a): Globodecristal, 19.6.2012
Přečteno (404x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Marcone, Lilien, Kett

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti