Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

bílá vrána

bílá vrána

na kartuši nespoutaný
oslavuji slzobraní
při konečném nedočkání
odsouzené bílé vrány.

lákám ji na drobečky snů
kdo však ví,zda-li
na horizontu v dáli
ucítí prosbu
s vůní rozmarýnu

ne
snad ji nespoutali
Publikoval(a): Marcone, 19.6.2012
Přečteno (105x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, Martin Havlíček, děda včela, Kett, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti