Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

(NE)vinná dívka

(NE)vinná dívka

Voněla po lilii
a stejně bílá
byla i její duše
neposkvrněná
přečistá
dívka,
kterou když líbal
a jejíž
srdce divoce tluče
...
odcházela
...
bez vůně
jen s rozpuštěnými vlasy
duše s první černou skvrnkou
dívka,
kterou utáhl na něhu
milostné krásy
dívka,
co bude nyní chtít
pouze růže
a kaktus
nablízku mít
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 19.6.2012
Přečteno (131x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Jin&Jang, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti