Náruč
Náruč
Snad slyšíš
mé zoufalé volání
přes bublavé bystřiny potoků
Snad cítíš
můj horký dech
co laská
tvé kaštanové vlasy
Možná mě jednou uvidíš
jak vypadá moje tvář
třeba sis jí všiml dřív
ovšem cizí Venuši nosíš na rukách
k vzteku jiných
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 18.6.2012