Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nechte Mě Bejt

Nechte Mě Bejt

Daark1 Básně » Deprese

Anotace: Další písnička. Jde o celkový dojem a pocit z toho...

Jako had -
Bez rukou se těžká břímě špatně táhne.
Pevně stát?
Nohy znavený. Každý snadno na zem spadne.

Kolikrát
si říkám, že jednou ze mě bude vrah - snad ne!
Dobře vím,
že každá krásná růže jednou zvadne.

Nechte mě bejt -
Mám ruce zlomený!
Nechte mě bejt -
Znám konec naděje!

Nechte mě bejt!!
Nechte mě bejt!!!

Nechte mě bejt -
Mý nohy znavený,
nechte mě bejt!
Vím, takhle se nedá žít!

Nechte mě bejt!!
Nechte mě bejt!!!

Pusťte mě!
Já chci lítat vysoko
jak chci a nemuset se ničeho bát.
Mám v plánu
letět pěkně daleko -
až tam, kde mě nikdo nebude srát...

Moje ambice se nezmění,
dokud žiju - dokud nedostanu to, co chci.
Zase ucítit zlý znamení?!
To nedá spát! Zase nejsem nad věcí.

Né, nemám rád, když Slunce výjde.
Né, nemám rád, když to na mě příjde..
Né, nemám rád, když se na mě někdo dívá...
Né, nedám znát, co mi nedá spát.
Publikoval(a): Daark1, 18.6.2012
Přečteno (252x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 18:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti