Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

láska v dešti

láska v dešti

Mouvisek Básně » o Lásce

Anotace: muj milý je mi oporou,záchranou

Z mého srdce jest slyšet hluboký žal...
je tu však milý...
a ten mi ho vzal...
vzal ho a zahodil...
tet on tu mého srdce král,
hodný král mého srdce,
oh jde se mi nyní tak lehce!
i tapkám v loužích,
mé botky jsou suché,vodu nepropouští.
a mé oblečení...
suche!i v dešti!
Našla jsem lásku věčnou,
snad přeci!
Publikoval(a): Mouvisek, 18.6.2012
Přečteno (255x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti