Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
pro NikitaNikaT : Bohužel se takové věci v lidském životě dějí.
18.6.2012 9:22 | velkaopice
Vítej na basne.cz!
Z jistého úhlu pohledu a vnitřního obsahu... je mně Tvé dílko blízké...
17.6.2012 21:15 | NikitaNikaT.