Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Paci,Paci

Paci,Paci

Paci,paci,pacičky,
to jsou moje ručičky,
na každé mám prstů pět,
jejich jména poznám hned.

Palec to je tatínek,
trošku se mu podobá,
ukazovák maminka,
úkoli nám rozdává.

Prostředníček starší brácha,
občas zlobí neposlouchá,
prsteníček sestřička,
pylná jako včelička.

A malíček to jsem já,
nejmladší člen šikula.
Publikoval(a): mys, 16.6.2012
Přečteno (364x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 10:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti