Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta

Cesta

Křičet, křičet, kde je kdo,
pomozte mi z bažiny,
utápím se, padám ke dnu
a přitom jsem bez viny.

Pomozte mi, přijďte všichni,
kteří víte, jaký je můj hlas,
přijďte, spaste moji duši,
přijďte, co nejrychleji,
včas.

Sevřete mě do náruče,
konejšete lásky,
snad je slovo, co mi mluví z duše
a navrátí z pátky.


-----
Co mi v hrudi tluče, nikdo nevezme mi,
budu čekat stále, doufat,
i když budu v zemi.

-----
Hledám ty proudy, hledám je ve mně.
Vzedmou se, vynesou, nahoru mě jemně.

Hledám je, cítím, jsou někde ve mně!
Publikoval(a): Romana Saladerová, 16.6.2012
Přečteno (221x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 12:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti