sluneční smích
sluneční smích
Anotace: Je opět hodně stará, ale teď hodně zkrácená a upravená.Dostal jsem rozkazem:-DDD,abych dal taky něco na pozitivní vlně.chííí:-DDD
svítá,
Hellios vyráží ve svém kočáře,
hvězdy pomaličku se ztrácejí.
kam asi?
k zemi padají
stávají se rosou
a já brouzdám lukami potají,
s jednou nohou bosou
ať rozdíl jen mé nohy znají
v rozbřesku vidí slunce
krásu hvězdné oblohy
odrazem luk a strání
co v slzách rosných
viděl nemnohý
potom je možné zaslechnout slunce se smát
Publikoval(a):
Marcone, 15.6.2012