Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V obrysech

V obrysech

Marci-Tami Básně » o Životě

Anotace: Dlouho jsem mezi Vámi nebyla neb nemoc mě skolila a pokazila zrak... pomalu s přestávkami pročítám Vaše dílka... a láska některé pořád zlobí a bolí. Tak pro Vás všechny nerozhodné

V obrysech šera halíš smutnou tvář
hlavou se honí tisíce otázek,
jak rozhodnout se máš.
Má opravdu nad hlavou svatozář ?

Na arch čistého papíru píšeš pro i proti,
nerozhodně - srdce zase bolí,
vidíš to možná jednostranně.
Myšlenky běží až z toho bolí skráně.

Zoufáš si a srdce dáváš v plen,
slzavé údolí bereš útokem,
zítra slunce vysvitne.
Bude hezčí den.
Publikoval(a): Marci-Tami, 15.6.2012
Přečteno (105x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, děda včela, ajala, Madam Butterfley, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti