Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty

Ty

Ty
Ty, kterou zval jsem svojí milou,
z obrazu tvého, já pod obraz,
kde byla jsi se svou kamarilou,
bych potkal, tě v jiný, lepší čas.

Ty, která jsi poznala moje snění,
které jsem s tebou si rozdělil,
za duhou jdoucí pak snící v bdění
dík tobě lásku zas objevil.

Ty, kterou líbal jsem, v prostřed léta,
bezectný, ctnost tvou stále chtěl,
slýchávat chtěla jsi romaneta,
ty však už já dávno zapomněl…

Ty, která, měla jsi duši ryzí,
ze slov a myšlenek správný sled…
však obojí jednou, nejspíš zmizí
a řekneš své, ,ahoj´, naposled.
Publikoval(a): R.Samildanach, 14.6.2012
Přečteno (105x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Jin&Jang, NikitaNikaT., ajala, Lugilla, Marci-Tami, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 18:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti