Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Po Praze

Po Praze

Sedmnáctka Básně » o Přátelství

Anotace: Po několikadenní exkurzi do Prahy se třídou, kterou do jednoho zbožňuju, zaháním nudu z marodění :)

Tak trochu nemocná, pohřbená v peřinách
znáte to, málo spánku, spousta deště
k tomu ten alkohol, takže jsem nevinná
nemůžu za to, ale dala bych si ještě

Těch posledních pár dní a nocí
s přáteli a Prahou, ve věčně mokrých botách
chovali jsme se zase jako cvoci
a za okny řádila stověžatá slota

Prohlížím fotky, přibitá k posteli
v krku smirkový papír, pod očima stíny
a jenom lituji toho, že už jsme prozřeli
z té nádherné kolektivní kocoviny
Publikoval(a): Sedmnáctka, 14.6.2012
Přečteno (350x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marci-Tami, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti