Maminka dětem před spaním
Maminka dětem před spaním
Pac a pusu bez rámusu,
přeji krásný sen,
k tomu ještě sladké spaní,
brzo příjde den.
Měsíček vám venku svítí,
nemusíte se bát,
zavřít očka pod peřinku,
dobrou noc a spát.
Ráno spolu užijem si,
půjdem někam ven,
pro dnešek se rozloučíme,
tak už spěte jen.
Publikoval(a):
mys, 14.6.2012