Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bloudění

Bloudění

mystyc Básně » Láska ... zklamání

Anotace: básen co vyjadřuje lasku k jinemu cloveku

Já bloudil bych za tebou pustou krajinou
které lesk už vítr smyl
přes řeky kde sem s tebou vždycky byl
kde jsme se líbaly a měli se rádi
mé poslední přání je abyses ke mne neotočila zády
nikdy zády stále víčky i kdyby zhasl plamen mé svíčky
ja budu bloudi a pak já najdu tě
a uložím se stebou navždy nakutě
proč sis to udělala proč sis na svůj život sáhla
a mě tim kus mé duše vyrvala ted ležím s tebou navěky věků
v bílé rakvi našich předků
Publikoval(a): mystyc, 14.6.2012
Přečteno (335x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bellůška, Lugilla

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti