přízraková
přízraková
Anotace: Báseň věnovaná kamarádce
PUNKROCK UŽ SE NENOSÍ – JE LÉTO!
Nebudu pod tvým oknem pět serenády
Raději na asfaltu rozprostřu šedivé prostěradlo
Vidím ty vějířky Přízraková
Peklo je na dostřel a nebe tak vysoko
Ale PROSÍM vrať se na schodiště
Neskákej nám Přízraková
Řetězy jsou milé jenom na obrázku
Zelená srdce spálená na uhel leží na hromadě vedle hajzlů
Kolikrát ještě?
Roztloukáš barvy bez pocitu viny
Štveš na sebe víly s laníma očima
Budou plakat až tě namotají na vidličku
Vidím ty vějířky Přízraková
Publikoval(a):
LinguaClara, 14.6.2012