Třešňový sad
Třešňový sad
Cestou
plnou prachu
kráčím
oslepená letním sluncem
co pálí
jen vůně třešňových květů
kdesi v dáli
a já
jen zasněně myslím
na jejich plody
aby už dozrály
Až cestou
plnou prachu
budu se vracet
a
zapadající sluníčko
pálit do mého týla
štěrková
nejštěrkovatější ze všech stezek
klikatící se jako had
bude
poplivaná horou pecek
a
špačci se budou moci rozplakat !
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 14.6.2012