příchuť vdovy
příchuť vdovy
Anotace: je to jen život, nic míň
palčivě zdáš se mi
jako den,
den sedmý
máš příchuť vdovy
přijdeš ke mě, mladá
ale to zdání je host
co patosu propadá
žij teď...!
to je minulost
umřel člověk ve mně
chce se mi zalhat
ale slyšíš střídmě
jen,nech ho spát
hrob a vzpomínku
člověče,
nepomola síla čtyřlístku
Publikoval(a):
Marcone, 14.6.2012