Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

číšník poslední cesty

číšník poslední cesty

přinesu ti ke zdi
poslední dlabanec
než kulka ukončí
trapný tanec
s šátkem přes oči
vyhlížíš konec
naivní blázne
jsi jen pitomec

co myslíš že tě tam čeká
harém, ráj,
rozvodněná řeka?
tam klidně můžeš jít
než železo přiletí
kdo ti brání o tom snít

jen si hledej spásu
a uklidňuj všechny okolo
přeji dobrou chuť, mrtvolo

lidi,
zvyknete si na ten hnus
krev ze zdi se umyla
kulka v hlavě zůstala
a zítra další kus
Publikoval(a): Marcone, 13.6.2012
Přečteno (263x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: richie., Marci-Tami, Martin Havlíček, Tamy Denet, děda včela, Květka Š., modrá, Sonja la Rosa, Lugilla, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti