Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dopis do nebe

Dopis do nebe

Kett Básně » Smutné

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M

Ahoj Tati...

chci ti zase psát
dopis od slz nečitelný
který stejně nejde odeslat

"do nebe to prostě nejde"

kdy ta bolest zmizí... přejde?

v záplavě svíček
procházím tmou
i když venku prší
pořád budou tou..

malou princeznou
s ušpiněnou tváří
a ty nejlepší táta
rytíř jak se patří


v mém srdci...napořád!
Publikoval(a): Kett, 13.6.2012
Přečteno (253x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: msl, Jin&Jang, NikitaNikaT., koala-pancake, Martin Havlíček, Květka Š., děda včela, Ružka, Psavec

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti