Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chceš - li...

Chceš - li...

Chceš - li poznat
sílu jarní mízy
napij se ze stromu
bílé břízy.

Chceš - li poznat
v létě touhu lásky
zajděte do pole
mezi klásky

Chceš - li poznat
krásy podzimu
vyjdi za město
a vnímej krajinu.

Chceš - li poznat
královny zimy něhu
zahleď se do bílé
vločky sněhu.
Publikoval(a): Ružka, 12.6.2012
Přečteno (380x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, jang-tse, Jin&Jang, Lilien, Martin Havlíček, Puris, ZENITZERO666, děda včela, střelkyně1, modrá

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti