Inzerát
Inzerát
Anotace: chce se mi šmelit
mám život který nesnáším
kopačky co nikdy neopráším
vnitřní hlasy nevnímám
dceru kterou nevídám
ženskou na sex
tam chodím radši opilý
komplex
že nikdy nedojdu k cíli
Samotu
co dobrá vždy jen na chvíli
srdce
které zranili
Prodám,nebo vyměním
za kterýkoliv jiný
prosím
Publikoval(a):
Marcone, 12.6.2012