Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mozaika TRIO XVII

Mozaika TRIO XVII

Padá křídlo


Už padá křídlo andělské,
zavřené jsou brány nebeské
a nebe pláče, pláče pro Tebe…

Jeho slza skane Ti na Tvář,
pohasíná věrná mu svatozář,
a po těle, nejednou Tě zazebe…


Nejsem mstitel


Jsem anděl bez křídel,
byla jsem bojovník,
nikdy však “mstitel“

A slza má se Tebe dotýká,
dlaně mé ztrácí teplo,
čas, ten čas tak utíká.


Vím, jak...


Vím, jak moc Ti chybím,
když znovu bliká můj mobil,
když Tvoje řádky si pročítám,
každé písmenko si počítám,
kolikrát… mně už přišlo za poslední dni.




Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 12.6.2012
Přečteno (70x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Emmelia, střelkyně1, Psavec, Květka Š., Kett, modrá, děda včela, Tamy Denet

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti