Mé oči...
Mé oči...
Mé oči, budí se s ranní rosou,
s duší nahou a bosou,
už jí začíná být zima.
Má hlava ztěžkla myšlenkami,
bolestnými milenkami,
co šeptají mi “jsi vinna!“
Podej ruku andělským křídlům,
naposled pohlédni vřídlům
do očí, až dech lásky…
… se zastaví.
Srdce se mi nezotaví…
… na dně sil.
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 12.6.2012