Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

CHTĚL BYCH

CHTĚL BYCH

jang-tse Básně » o Sexu

Anotace: "Ženy se dělí na dvě skupiny. Na ty, které jsou dobře oblečeny a na ty, u kterých je dobře, že jsou obečeny." Denis Hopper, americký filmový herec a režisér, 1920-2010 Dozvídám se : "Dělí se ještě na hezké a nehezké, dámy a nedá mi." Nikdy se nevyučím ?

Chtěl bych mít tvoji fotku.
Nejlíp abys na ní byla nahá,
ä nebo v průsvitném negližé,

ať se má milovaná, drahá
má bytost slastně olíže,
při pohledu na tu krásu,
záplavu tvých plavých vlasů,

na skrývaný porost tvého klína,
na prsa, sladká jak dva hrozny vína,
na tvé ploché břicho a štíhlé nohy,
na všechny tvé vnady a vlohy,

Které ti Pán Bůh k lásce nadělil.
Každého muže na světě snad
vábí ryzí a čisté ženství.
Je pro něj zámek, kaple, hrad,

padá před ním v duchu na kolena,
ač si to přiznat nikdy nechce.
Cherchez la femme ! Za vším je žena !
To se tak říká. S úsměvem, lehce.
Publikoval(a): jang-tse, 11.6.2012
Přečteno (920x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti