Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty.

Ty.

Bellůška Básně » o Lásce

Anotace: Sladce..

Ležím v posteli a myslím na Tebe.
Chybí mi to odpoledne ,kdy jsem byla vedle Tebe.
Tvůj pohled, modré oči stále vidím před sebou.
Snad nejvíc chybí mi Tvůj polibek , který sladký je jako med.
Publikoval(a): Bellůška, 11.6.2012
Přečteno (365x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 13:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti