Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Týjo, že prej dva góly :-) Párek je in :-)
11.6.2012 18:03 | Ružka
hmmmm,básen, kde se pere minulost s budoucnosti,trochu jak starej vrátnej v koncentráku. Líbila se my tvá myšlenka a neotřelý výběr slov....dávám dva góly!
11.6.2012 17:24 | Martin Havlíček
I když depresivní dílko, přesto opravdu dobře podané, vyjádřené... snad... takové myšlenky, jsou jenom dočasné.
11.6.2012 10:33 | NikitaNikaT.
První čtyřverší je nej, jako celek to působí taky dobře, líbí se mi Tvůj styl psaní.
11.6.2012 7:51 | Lugilla