Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trochejští koně

Trochejští koně

Tei Básně » Smutné

Anotace: ...

déšť ze hřívy mlžných koní
bolí čas, když bijí zvony.
bolí čas, když bolest známá
udeří vždy, když je sama

lehce smutní, smutně lehcí
letí bělosněžní jezdci
ví, že vítr nedohoní
nesmí, slepě hlavu skloní.

žádná volnost na oprati
- i bez ní se neobrátí
trochejem chci koně zkrotit
nezbývá, než uši klopit.
Publikoval(a): Tei, 10.6.2012
Přečteno (55x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Martina Primová, děda včela, NikitaNikaT., Marcone, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti