Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ten papír o uzavření sňatku ať od úřadu, nebo z kostela dobré manželství neudělá. Na to musí být ti dva a jak jsou k sobě i tolerantní.
10.6.2012 8:59 | děda včela
Email:
Heslo: