jehla
jehla
stal se minulostí
dříve než posnídal
pro polívku z blbosti
pomalu umíral
strnulé oči
a pitomý výraz
ve tváři naznačí
mrtvolno bez řečí
v srdco - tepu
finančák
žilou protekly statisíce
poslední šleha vážená zlatem
věděl,už nechce více
buchna byla mu katem.
Láska k jehle vypráví
smuteční síň květů
z kamarádů jsem jediný
kdo mluvil nad rakví
z repráku zněl Petr Spálený ...
Publikoval(a):
Marcone, 10.6.2012